It is currently Fri Feb 23, 2018 6:41 am

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
 Post subject: Forum Search not working
PostPosted: Fri Mar 04, 2016 3:18 pm 
Offline

Joined: Sun Dec 30, 2012 11:27 pm
Posts: 119
Location: Ontario, Canada
Can't search forum when logged in
No matter what you type it says it is "too common"
Not just me, others have reported same issue
Error message:
"The following words in your search query were ignored because they are too common words: haflinger.
You must specify at least one word to search for. Each word must consist of at least 3 characters and must not contain more than 14 characters excluding wildcards"

Cheers,
Dan

_________________
--------------
72 Pathfinder Hafi
75 710M Pinzgauer 2.7i
96 350GDT


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Mar 05, 2016 12:14 am 
Offline
User avatar

Joined: Sun Jan 06, 2013 1:27 am
Posts: 1663
Location: Canberra Australia
Yes me too - typed "brake wheel cylinder" and got what you got - even grouped the works and still no luck.

Garry

_________________
Haflinger 700AP (73)
Range Rover Sport TDV6 (07)
Landrover FC 101 (77)
Landrover Series 1 SWB Station Wagon (57)
Landrover Series 1 SWB (57)
Jaguar E-type Roadster V12 (71)


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Mar 05, 2016 7:56 am 
Offline
User avatar

Joined: Sun Dec 30, 2012 12:49 pm
Posts: 1831
Location: Lewes, East Sussex - UK
I got the search to work after a fashion.

In the search term box, put your search word. - I had to put a "*" in front of the word before I got results. Even then some words are "too common"!
Then I put the radio button to "search for any terms".
Then I highlighted "General Technical" in the forums section.

Click on search and it returns results - whether the results are actually what your looking for - who knows?

John

_________________
Haflinger 703AP LWB 1973 - (Once owned by Lady Sutherland & Sons.) Now called "Lurch" !

Have you hit the "DONATE" button at the bottom of the page after reading this post? Many thanks if you have!!


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Mar 05, 2016 2:41 pm 
Offline

Joined: Sun Dec 30, 2012 11:27 pm
Posts: 119
Location: Ontario, Canada
There are settings that need to be adjusted by the site admin in the phpBB Admin panel to make it work properly

_________________
--------------
72 Pathfinder Hafi
75 710M Pinzgauer 2.7i
96 350GDT


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group